Fillers är samlingsnamnet på de ämnen som används för att fylla ut rynkor och veck, ge volym eller återskapa förlorad volym som kommer med åldrandet. Fillers är genomskinlig gel som är kemiskt framtagen för att efterlikna kroppens egna ämnen och den injiceras under huden. Fillers används över hela världen för ansiktskonturering, läppförstoring och för att behandla fördjupningar i huden, såsom rynkor och ärr. Vi använder oss av långtidsverkande filler RADIESSE som varar i minst 12 månader och hyaluronsyra som BELOTERO och RESTYLANE som varar upp till 6 månader. Dessa produkter är CE märkta, välbeprövade och mycket noga utvalda.

Näsa-Mun-veck eller Nasolabiala veck (#6) är rynkor eller veck som går från näsan ned mot sidan av munnen. Många upplever att djupa och tydliga nasolabiala veck får dem att se trötta och lite sura ut.

Dessa rynkor eller veck kan man fylla ut med fillers för att göra dem mindre framträdande. Dina nasolabiala veck blir ofta mer framträdande med åren när du får en volymförlust i midface. Volymförändringar där du tappat volym från Kinder och Tear Trough (#4), kryper ner (#5) och samlar sig runt munnen. Här kan du också utveckla Sura mungipor eller Marionette linjer (#7) och Hamsterpåsar (#8).

Beroende på källan till dessa veck kan det i vissa fall vara fördelaktigt att börja med att fylla ut kinderna och på så sätt skapa ett litet lyft för ditt ansikte.